10-jarig jubileum Maaltijdproject Hattem

Op 30 januari 2020 hebben we samen met onze gasten en vrijwilligers stil gestaan bij het feit dat ons project al 10 jaar bestaat.  In 10 jaar tijd is het Maaltijdproject een begrip geworden. Een wekelijks gebeuren waar de gasten naar uitkijken. Een lekkere maaltijd, een gezellig samenzijn, goede gesprekken, meeleven met elkaar. Dit alles typeert ons project.

 

Zonder de steun (financieel en in natura) van de kerken, sponsors, lokale horeca en middenstand, maatschappelijke stages, scholen, gemeente enz. kunnen we niet bestaan. We zijn hen allemaal heel dankbaar voor hun medewerking en soms letterlijk helpende handen.

 

We begonnen het jubileumfeest met een open huis voor belangstellenden en sponsors.

Daarna genoten we met onze vaste gasten en vrijwilligers van een heerlijk stamppotbuffet.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Double Four.

Afscheid Dick en Frankelien Kroneman

Op donderdag, 28 november. Namen Dick en Frankelien Kroneman afscheid van het Maaltijd Project Hattem. Dick en Frankelien zijn de oprichters van dit project. Tien jaar geleden startten zij met dit project voor mensen die eenzaam zijn, die behoefte hebben aan een gezellige maaltijd. In die tien jaren hebben zij met en ziel gewerkt aan een goede organisatie met tal van vrijwilligers uit de kerken in Hattem. Tijdens hun afscheid werden zij toe gesproken en bedankt voor hun jarenlange inzet. De dank ging vergezeld van een prachtige bos bloemen en mooi stuk chocola. In een reactie stond Dick stil bij het feit, dat dit project mede dankzij de goede samenwerking met alle vrijwilligers geslaagd is onder Gods zegen. Dick sprak zijn vertrouwen uit in het coördinatieteam dat nu zonder hen zorgt voor de organisatie van MPH. “Daar zitten goede mensen in”, aldus Dick.

Onze stuurgroep

MPH wordt vanaf nu aangestuurd door een stuurgroep bestaande uit:

- Jan en Alice Westerbeek

- Grietje van der Ziel

- Chris Meinen

- Cor en Jeanet van den Berg 

 

Contactpersonen zijn:

Jeanet van den Berg       t. 038 – 4443551

Grietje van der Ziel          t. 038 – 4441007 

 

Jubileum 30 januari 2020

Op donderdag, 30 januari 2020 hopen we ons 10-jarig jubileum te vieren. In die 10 jaren is MPH ondersteund vanuit de kerken en door sponsoren, zodat er iedere donderdag weer een goede en gezonde maaltijd aan onze gasten kon worden aangeboden. MPH is een interkerkelijk project dat breed gedragen wordt door de Hattemse gemeenschap.

Op donderdag, 30 januari houden we een Open huis waarvoor diaconieën, sponsoren en vrijwilligers worden uitgenodigd. Voor onze gasten bereiden we die donderdag een echte “jubileummaaltijd”.